Hervatting reanimatieonderwijs

Zoals recent is aangekondigd, mag het reanimatieonderwijs weer worden hervat. Goed nieuws!

Na de zomervakantie, dat betekent vanaf 6 september 2021, zullen wij éíndelijk weer cursus gaan geven. Vanaf dan kun je dus weer terecht in Bemmel, Doornenburg, Driel, Elst, Gelderland, Netherlands, Gendt, Heteren, Huissen of Zetten om je reanimatieskills weer te oefenen óf om ze juist aan te leren. We snappen dat jullie net zo blij zijn met dit nieuws als wij. Houd daarom onze cursuspagina en Facebookpagina goed in de gaten voor (updates over) de cursussen. Vanaf augustus plaatsen we de cursussen op de site en is het mogelijk om je in te schrijven. 

NB: Heb je de afgelopen twee jaar cursus bij ons gevolgd en sta je in ons bestand? Het kan zijn dat je de oproepmail wat later ontvangt dan je gewend bent. Gelet op het grote aantal cursussen dat ingehaald moet worden, nodigen we cursisten in verschillende fasen uit. Heb je nog geen mail gehad, maar sta je te popelen om een cursus te volgen, dan ben je natuurlijk van harte welkom. Schrijf je in via https://www.kloppendhartvoorlingewaard.nl/reanimatiecursus/