Voor een hartveilige omgeving is het onder andere belangrijk dat voldoende vrijwilligers kunnen reanimeren en de reanimatievaardigheden regelmatig oefenen. Dankzij de deelnemende EHBO-verenigingen in Lingewaard en Overbetuwe is dit mogelijk. Onderstaande cursussen worden door de verenigingen op vaste locaties gegeven.

Om aan te melden voor een beginners- of opfriscursus, klikt u op het plaatje bij de cursus naar keuze. Hier vindt u meer informatie over deze specifieke opleiding. Selecteer de cursus en druk op 'koop'. De cursus wordt hiermee toegevoegd aan uw winkelwagen (rechtsboven). Als u hierop klikt, komt u in het betaalmenu waar u via iDeal kunt betalen. Vul vervolgens de gevraagde informatie in om uw aanmelding compleet te maken.

Na het afronden krijgt u twee e-mails: de bevestiging van uw aanmelding (inclusief een link naar het document met nogmaals de cursusinformatie) en uw betaalbewijs. Vergeet deze niet te downloaden. Mogelijk vergoedt uw zorgverzekeraar de cursus.

Geen e-mails ontvangen? Controleer dan uw spam. Vragen? Ga naar veelgestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Stuur dan een e-mail aan: cursussen@kloppendhartvoorlingewaard.nl.

Op alle door de stichting gecoördineerde of georganiseerde cursussen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing (Algemene voorwaarden). Deze kunt u ook raadplegen en opslaan tijdens het bestelproces. Ons privacybeleid vindt u hier